Solutia de mesagerie electronica AXIGEN Mail Server, dezvoltata de Gecad Technologies, va fi distribuita, incepand de astazi, prin Romsym Data, companie cu o solida reputatie in domeniul IT.
Romsym Data este unul dintre marii furnizori pe piata romaneasca de software si servicii, afirmandu-se in timp ca unul dintre principalele canale de distributie de produse Linux si de securitate. De aceea, includerea AXIGEN Mail Server in portofoliul sau de produse software era fireasca.

Acest nou software completeaza portofoliul Romsym Data si ne da posibilitatea de a oferi clientilor nostri o solutie completa de business, care include acum, pe langa aplicatiile de tip BIS, e-Learning, stocare, sisteme de operare si securitatea informatiei, si o aplicatie de mesagerie electronica sigura, stabila si cu suport tehnic local, dezvoltata in tara de o companie cu renume in domeniul securitatii informatiei. Sunt increzator in acest parteneriat si in perspectivele pe care le are cooperarea dintre noi si Gecad Technologies declara Razvan Balint, fondatorul si directorul general al Romsym Data.

Romsym Data reprezinta pentru AXIGEN Mail Server un partener foarte important, recunoscut si apreciat pe piata si care ne poate asigura o foarte buna vizibilitate si distributie, precum si training si suport pentru utilizatorii AXIGEN. Ne bucuram sa anuntam astfel ca avem in Romania doi parteneri, Romsym Data si Gecad Net declara Oana Bornaz, CEO AXIGEN.

AXIGEN este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atat din partea companiilor mici si mijlocii, cat si din partea furnizorilor de servicii Internet.

Lansat in toamna trecuta, AXIGEN a inregistrat o crestere dinamica, atat din punct de vedere al tehnologiei, cat si din cel al numarului utilizatorilor. AXIGEN gestioneaza in prezent traficul de e-mail pentru 200.000 de casute postale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri