Serviciul numarul 1 de recrutare online din Romania, eJobs.ro, accepta acum si plati online prin GECAD ePayment, integrator de solutii pentru eCommerce. Platind cu card de credit sau de debit direct pe internet (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro), clientii eJobs.ro pot avea acces imediat la serviciile de recrutare oferite prin acest portal, un lucru esential pe o piata a muncii foarte dinamica.

“Oamenii din HR, indiferent daca sunt in cadrul companiilor sau de la agentii, sunt pusi sub presiune sa recruteze personal intr-un timp cat mai scurt. in aceste conditii chiar si o zi in plus conteaza. Oferim acest sistem de plata online tocmai pentru a scurta partea administrativa a recrutarii si pentru a oferi clientilor nostri acel timp pretios de care au nevoie pentru a se concentra exclusiv pe selectia candidatilor.”, noteaza Liviu Dumitrascu, CEO eJobs.

Facturarea se poate face la orice adresa dorita de client, facilitand astfel activitatea departamentelor administrative.

"Am cautat o solutie extrem de scalabila si personalizabila. GECAD ePayment ne-a oferit o platforma integrata de plati online care, pe langa plata cu card bancar, include servicii suplimentare precum suport prin call center 24/7 pentru clientii eJobs si sisteme de automatizare completa a procesului. La numai cateva zile de la implementarea solutiei ePayment, estimarile noastre au fost confirmate pe deplin prin receptionarea unui numar impresionant de comenzi online cu livrare imediata, lucru imposibil pana in acest moment prin utilizarea metodelor de plata traditionale.", a continuat Liviu Dumitrascu.

Sistemul de plata online vine si in ajutorul multinationalelor care efectueaza plati din afara tarii, eliminand comisioanele pentru transferuri bancare internationale.

eJobs este serviciul de recrutare online numarul 1 in Romania (potrivit Trafic.ro). Cu peste 1.000.000 utilizatori unici/luna, mai mult de 500.000 CV-uri active si peste 19.000 companii-client, eJobs domina de 7 ani recrutarea online din Romania.

eJobs ofera cele mai complexe servicii de recrutare online care permit firmelor sa scada dramatic timpul si costurile necesare recrutarii de personal.