eMag, cel mai mare retailer online autohton, a vandut 1.000 de laptop-uri ale companiei HP in doar cateva ore, volum rulat de obicei intr-o luna, datorita unei campanii ce oferea reducere de 30% pentru sapte modele de notebook-uri, conform companiei.
“Campania a generat vanzari de peste 1,25 mil. lei. De asemenea, campania a avut rezultate profitabile pentru eMag”, a subliniat, pentru wall-street.ro, Radu Apostolescu (foto), vicepresedinte al companiei.

El subliniaza ca in cateva ore au vandut tot atatea laptop-uri HP din acest segment de performanta si pret cat in cea mai buna saptamana din perioada Craciunului sau cat intr-o luna din extrasezon.

“Ca urmare a acestei campanii, estimam ca in luna august cota de piata detinuta de eMag pe categoria laptop-urilor va creste la peste 30%”, spune el.

Campania, sustinuta de HP, a fost lansata pe 2 august. Pana la ora 14:00 a acelei zile au fost vandute toate laptop-urile.

Campania a generat de asemenea un record de trafic pe site-ul eMag, aducand peste 40.000 de vizitatori doar pe pagina promotiei in cateva ore. Varful promotiei a consemnat, in medie, o comanda/secunda timp de aproximativ 15 minute.

Reprezentantii companiei au subliniat ca produsele nu au fost cumparate de concurenti, achizitiile fiind realizate de persoane fizice. In iunie, Flanco Retail a cumparat, in doua ore, de la magazinele Altex, cateva sute de laptop-uri scoase la vanzare cu discount de 30%

Principalii concurenti ai eMag sunt retailerii traditionali precum Altex, Domo sau Flanco, precum si retaileri online precum PCFun.ro, Cel.ro sau PCGarage.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri