Procesatorul de carduri Provus-RomCard a finalizat noul centru de date al companiei care va permite dublarea tranzactiilor procesate fata de aproximativ patru milioane de tranzactii procesate lunar in prezent.

"Acesta reprezinta o prima etapa destinata crearii unei platforme integrate nationale si regionale in urma preluarii de catre fondul de private equity Innova Capital in ianuarie 2011. In paralel, noul centru de date va permite RomCard sa dezvolte si sa implementeze servicii personalizate de procesare carduri, in functie de solicitarile specifice ale clientilor", au afirmat oficialii Provus-RomCard.

Noul centru de date este unicul detinut de procesator, are 150 de metri patrati si se afla in Bucuresti in sediul Provus-Romcard.

Grupul administreaza peste 1.500 de terminale ATM si mai mult de 5000 de unitati POS (inclusiv virtuale).

De asemenea, proceseaza peste 3.500.000 de carduri, la care se adauga 9 milioane de carduri inrolate in 3D Secure destinate comertului electronic, pentru 23 de clienti bancari si non-bancari.

Provus-RomCard inregistreaza si proceseaza peste 4 milioane de tranzactii cu cardul in fiecare luna.

Actiunile procesatorului de carduri local Romcard si ale celui turc Provus Services Provider au fost cumparate in ianuarie de catre Innova Capital, fond de investitii activ pe piata central-est europeana. Fondul isi doreste sa extinda operatiunile celor doi procesatori in zona balcanica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri