HP a redus pretul tabletei TouchPad la 400$ in incercarea gigantului IT de a isi face loc pe o piata dominata de Apple, inainte ca rivalul sa lanseze versiunea a treia de iPad, scrie Cnet.com.
Pretul TouchPad-ului 16 Gb a fost redus de companie cu 100$. Pretul versiunii de 32 de Gb a coborat de asemenea la 500 $.

Va declansa aceasta schimbare un razboi al preturilor? Ramane de vazut, in functie de actiunile principalilor rivali Motorola si Samsung care pana in prezent continua sa vanda tabletele cu 16Gb si Wi-Fi la 500 $.

“Acest lucru urma sa se intample, la un moment dat, din cauza atator jucatori pe aceasta piata”, a declarat Richard Shim, analist al DisplaySearch.

Acer a redus pretul tabletei Iconia de la 450$ la 395$ in prima parte a lunii august.

Tabletele HP ruleaza pe webOS, au ecran de 9,7 inci de 1.024x768, procesor 1,2 GHz Qualcomm dual-core si o camera frontala de 1,3 MP.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri