Curtea de justitie din Dusseldorf a ridicat partial interdictia Samsung de a comercializa tableta Galaxy Tab 10.1 in majoritatea statelor UE, scrie Wall Street Journal.
Un purtator de cuvant judecatoresc a spus ca interdictia a fost ridicata deoarece este discutabil daca o curte de justitie din Germania poate opri o companie cu sediul in Coreea de Sud sa vanda produse in tari din afara Germaniei.

Interdictia a fost pusa in aplicare la inceputul acestei luni, ca urmare a unei plangeri Apple. In urma ei, Samsung a fost obligata sa nu mai distribuie tableta in niciun stat UE, exceptand Olanda. Samsung a inaintat apel impotriva deciziei.

Cu toate acestea, purtatorul de cuvant judecatoresc a subliniat ca divizia Samsung din Germania nu are inca dreptul de a aduce in tara produsul.

Device-ul, lansat mai devreme in aceasta vara, ruleaza pe sistemul de operare Google Android. Apple considera ca producatorul asiatic a copiat iPad-ul in ceea ce priveste design-ul, incalcand mai multe patente.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri