Intuitext, divizia de software educational din cadrul SOFTWIN, a fost singurul reprezentant al Europei de Sud-Est la cel mai mare trg mondial de tehnologii informationale pentru educatie, BETT din Londra.
BETT a atras peste 600 de companii din domeniu si circa 27 000 de experti din toata lumea. Timp de patru zile, la centrul expozitional Olympia din Londra s-a reunit comunitatea tuturor celor implicati n fenomenul e-Learning, fiind prezenti deopotriva profesori, factori de decizie din domeniul educatiei si cei mai importanti furnizori de tehnologie.

Vizitatorii au testat n cadrul standului Intuitext cele mai noi produse si tehnologii romnesti din domeniul educatiei asistate de calculator, fiind calificate ca realizari de top. Domeniul eLearning (nvatarea asistata de calculator) este unul cu o traditie de 14 ani pe plan local, prin SOFTWIN. Dupa ce a introdus cartea electronica si bibliotecile virtuale n Romania, compania a fost aleasa de BBC la sfrsitul anului trecut ca furnizor preferat, singurul din afara Marii Britanii, care sa participe la un proiect gigant al acestei tari, de creare de soft educational care sa acopere ntreaga programa scolara britanica.

Semnalele foarte bune pe care le-am primit la acest trg ne ndreptatesc sa privim cu optimism prezenta software-ului educational Intuitext pe pietele straine. Urmnd directia actuala de dezvoltare, n ctiva ani vom deveni unul dintre jucatorii importanti de pe piata de eLearning mondiala a declarat Mariuca Talpes, directorul diviziei Intuitext a SOFTWIN.

n Romnia, Intuitext - Lectii Interactive pentru liceu este cea mai bine vnduta colectie de software educational. De curnd, SOFTWIN a lansat Gazeta Matematica - Editie electronica care cuprinde ntreaga colectie de 110 ani a celei mai prestigioase publicatii matematice din Romnia, peste 55 000 de probleme si articole matematice n format electronic, un produs unic n lume.

Despre SOFTWIN

SOFTWIN sustine nvatamntul romnesc prin numeroase initiative, dintre care se remarca crearea portalurilor www.didactic.ro si www.olimpiade.ro si lansarea Lectiilor Interactive Intuitext, Proiectul cu cel mai bun produs educational din 2003 la gala premiilor IT&C din Romnia.

SOFTWIN este o companie cu capital integral romnesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C. nfiintata n 1990, compania are o echipa de peste 650 de specialisti si exporta produsele si serviciile sale pe 6 continente. 35% din cifra de afaceri este realizata n Romnia, unde SOFTWIN, se pozitioneaza ca o firma de IT de consultanta, oferind clientilor sai solutii software pentru problemele complexe de afaceri. SOFTWIN are reprezentante externe in Germania, Spania, Marea Britanie si SUA.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri