Visual Fan, compania brasoveana care detine brandul Allview, a inceput sa comercializeze tableta AllDro 2, care ruleaza sistemul de operare Android 2.2, cu preturi incepand de la 750 de lei.

Produsul poate fi cumparat din magazinele partenere ale companiei, printre care se numara Onestop.ro, PCgarage.ro, Altex.ro, Evomag.ro, Euroshop.ro, Shopit.ro, Magazinieftin.ro, Electrobiz.ro, PCfun.ro, Elanko.ro, Oktal.ro, Koios.ro. In curand, dispozitivul va fi disponibil si in magazinele traditionale.

Tableta are suport Flash si se conecteaza la internet prin Wi-Fi si 3G. De asemenea, are un ecran de 20 de centimetri in format 4:3, procesor Samsung ARM Cortex A8 1GHz si camera foto frontala

Conexiunea 3G este optionala si se realizeaza prin atasarea unui modem 3G cu cartela SIM care are un plan de date activ. De asemenea, dispune de doua porturi fizice: HDMI si USB, prin care stabileste legatura cu alte aparate.

Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile si filmele cu subtitrare in limba romana pot fi vizualizate pe televizor la rezolutie FullHD, in timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 4 GB poate fi extinsa pana la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

AllDro 2 vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum librarie de carti electronice, televiziune interactiva, ziare electronice, dar sistemul de operare Android permite personalizarea acesteia cu alte sute de aplicatii si jocuri.

Pachetul de vanzare cuprinde alaturi de tableta un cablu de date USB, un cablu OTG, o husa de protectie si un creion capacitiv.

Visual Fan este o companie romaneasca infiintata in 2002 care produce si comercializeaza produse electronice, aceasta fiind prezenta in special pe segmentul telefoanelor dual-SIM.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri