Plecarea lui Steve Jobs de la conducerea Apple a starnit un val de reactii atat in presa cat si pe canale sociale. wall-street.ro “a luat pulsul pietei” si a realizat un sondaj printre cititori cu privire la acest subiect. Va creste compania in continuare, sau nu? Influenteaza decizia de cumparare plecarea lui Jobs? Vezi mai jos rezultatele poll-ului.
La fel ca si analistii internationali, majoritatea respondentilor wall-street.ro considera ca si fara Steve Jobs la carma companiei Apple va creste in continuare. Doar 42% dintre cei 800 de respondenti considera ca Apple va avea de pierdut.

Intrebati care este gadgetul Apple preferat, cititorii au raspuns, in majoritate (51%), ca iPhone-ul. Urmatorul gadget este iPad-ul (21,4%), Mac-ul si abia la final iPod-ul, cu doar 8,6%. Si aceste raspunsuri indica trendurile generale de pe piata, iPhone-ul fiind principalul generator de venituri pentru companie, iPad-ul inregistrand cresteri importante. iPod-ul pierde din ponderea veniturilor.



Intrebati ce inseamna demisia lui Steve Jobs pentru ei, cititorii wall-street.ro au raspuns ca plecarea sefului Apple este un lucru trist, el fiind cel mai carismatic lider (51,4%). Pe 36% dintre respondenti nu ii influenteaza in vreun fel plecarea liderului si co-fondatorului companiei in timp ce doar 8,5% dintre respondenti se vor gandi mai mult inainte sa cumpere un produs Apple. Un minim de 3,6% au spus ca Steve Jobs trebuia sa plece, sa lase si altora locul.

Cum comentati asupra sondajului? Ce parere aveti de plecarea lui Jobs? Comentati mai jos.

Resurse suplimentare propuse de Wall-Street.ro:

- Steve Jobs, seful preferat de managerii din Romania. Ce cred despre fondatorul Apple.

- Exista Apple dupa Jobs? Vezi cine este noul CEO Apple

- Cum a reactionat social media romaneasca la demisia sefului Apple - mix de pamflet si seriozitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri