Companiile nipone Seiko Epson Corporation si NEC Display Solutions vor prezenta vineri 10 februarie in cadrul evenimentului Imprima ceea ce Vezi, ce se desfasoara la Crowne Plaza incepand cu ora 10:00, un flux de productie digital integral pe imprimare de format mare. Solutia propusa de cele doua companii, prezentata in premiera in Europa de Est, se compune din Nec SpectraView 2180 (monitor cu tehnologie LED) si seriile de imprimante de format mare Epson Stylus Pro 4800, 7400 si 9800 (17, 24, 44 ).
Adresat profesionistilor imprimarii digitale

Evenimentul se adreseaza profesionistilor din domeniul imprimarii digitale, proofing, CAD si CAM, GIS, materiale POS, fotografilor profesionisti. in plus solutiile se dovedesc a fi o buna alegere pentru companiile care produc in-house necesarul de materiale digitale sau profesionistilor DTP.

Performante de ultima ora - Gamut 101% Adobe RGB

Nec SpectraView 2180 este primul monitor construit in tehnologie LED lansat cu mai putin de noua luni in urma. Caracteristica principala a monitorului consta in afisarea unei game de culoare superioara Adobe RGB si standardului NTSC, astfel putand fi acoperit un spectru de culoare de 101% fata de Adobe RGB. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei LED incorporate. Monitorul este caracterizat de o serie de functii de ajustare si tehnologii optimizate pentru utilizatorii profesionisti in grafica.

Viteza, spatiu larg de culoare si Cerneala cu rezitenta in timp de peste 75 ani

Imprimante profesionale Epson Stylus Pro din gama x400 (4400, 7400 si 9400) si x800 (4800, 7800 si 9800). Printre caracteristicile importante ale acestora stau definitia data de tehnologia cu dimensiune variabila a picaturii si capul de imprimare Micro Piezo, viteza de pana la 26mp/ora datorita cresterii numarului de duze, durabilitatea si prospetime a culorii de peste 75 de ani color si peste 200 ani monocrom datorita tehnologiei pentru cerneala Epson UltraChromeTM K3.

Cele doua categorii de echipamente puse impreuna se pot constitui intr-o platforma digitala de procesare adresata profesionistilor in grafica si colour management.

Lucrari proprii si echipamente demo pentru acasa

Seminarul tehnic va consta, pe langa prezentarea tehnologiilor de varf inglobate in echipamente, si intr-o sesiune de demonstratii cu lucrari ale participantilor la eveniment. Vor putea fi imprimate documente de format A3 lucrate in Corel Draw 10 sau Adobe Photoshop CS7, PC, pe suport CD, DVD sau memorii flash.

O parte a echipamentelor expuse vor putea fi testate la sediul companiilor participante pe o perioada determinata fara costuri de inchiriere sau consumabile, optiunea fiind disponibila pentru companiile participante la eveniment.

Participare internationala

Imprima ceea ce vezi este o initiativa a companiilor Espson si NEC si are scopul de a prezenta companiilor care activeaza in domeniul imprimarii digitale tehnologii noi de ultima ora. Evenimentul va fi sustinut de echipe de tehnicieni din partea companiilor in partea de demo si prezentari de tehnologie.

Inscrieri eveniment

Evenimentul va avea loc vineri 10 februarie la Crowne Plaza, sala Valahia cu incepere de la ora 10:00 si este deschis profesionistilor din domeniu. inscrieri se pot face la numarul de telefon 021 599.2226.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri