Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe poata locala, a lansat noi oferte prin care abonatii Delfin, Flamingo, Fluture si Pantera primesc noi servicii si pachete de minute, mesaje scrise sau multimedia.
Astfel, abonamentele Delfin vor include mai multe minute, dar vor avea si SMS-uri in retea.

Pe de alta parte, utilizatorii abonamentelor Pantera (care ofera voce, mesaje scrise si internet mobil) vor primi mai multe SMS-uri nationale si vor beneficia de notificari gratuite, la alegere intre stiri, meteo, curs valutar sau alte domenii. Abonamentele Pantera care pornesc de la 21 euro pe luna (cu TVA) includ gratuit accesul si traficul la TV pe mobil, prin care pot fi vizionate 16 programe TV in direct.

Abonatii Flamingo primesc in plus 25 de mesaje scrise internationale. Acestea sunt gratuite timp de sase luni pentru un abonament nou Flamingo incheiat pe doi ani si timp de trei luni in cazul contractelor pe un an.

Utilizatorii Fluture vor avea mai multe minute si SMS-uri in retea.

In septembrie, clientii pot achizitiona telefonul Nokia E5 incepand de la 39 de euro impreuna cu abonamentul Delfin 14 si optiunea Net Mail pe doi ani.

Nokia E5 este compatibil HD Voice, serviciul Orange care ofera o mai buna calitate a sunetului in timpul convorbirilor si reduce zgomotul de fundal.

Pe de alta parte, in oferta companiei intra telefonul BlackBerry Bold 9900, primul din gama Bold cu touchscreen si cel mai subtire BlackBerry de pana acum.

Acesta este disponibil la preturi incepand de la 299 euro impreuna cu un abonament nou Pantera 21 pe doi ani si optiunea BlackBerry 15.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 10,1 milioane de clienti la finalul lui iunie anul acesta. In 2010 compania a avut o cifra de afaceri de 988,4 de milioane de euro si un profit net de 221,8 milioane de euro, conform Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri