In ultima vreme piata proiectoarelor se imparte in variante HD si FullHD, nu este insa catalogarea corecta a acestor tipuri de produse. In primul rand pentru ce ai nevoie de FullHD cand majoritatea filmelor pe care le vezi sunt in format DVD sau in cel mai bun caz 720p. Nu imi spune te rog ca esti fan BluRay si ai o colectie impresionanta de de discuri acasa, scriu jurnalistii de la Playtech.
Daca acesta este cazul atunci toata stima, meriti un proiector FullHD, insa in mod sigur nu ai asa ceva ci mai degraba un televizor LED de ultima generatie cumparat impreuna cu sistemul audio si player-ul BluRay.

Acestea fiind spuse, sper ca am scos rezolutia din ecuatie, mai ales avand in vedere ca majoritatea proiectoarelor de pe piata suporta nativ 1280×720 pixeli.

BenQ MP780 ST este un proiector short-throw de tip DLP care este construit pentru prezentari interactive atat pentru segmentul educational cat si pentru business. Acesta este capabil sa proiecteze o imagine de 2.5 metri diagonala de la o distanta de doar un metru.

Citeste mai multe despre proiectorul BenQ MP780 ST pe site-ul Playtech.

Sursa foto: Benq

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri