Compania Ubisoft a lansat editia a sasea a seriei Heroes, Might and Magic VI fiind disponibil pe piata din Romania incepand cu 14 octombrie.
Might and Magic – Heroes VI se comercializeaza pentru platforma PC la pretul de 129,9 lei si tot pentru PC este disponibila si editia de colectie a jocului la 299,9 lei.

Ubisoft estimeaza ca vanzarile noului joc se vor situa intre 300.000–400.000 unitati.

Aventura din Might and Magic Heroes VI incepe cu 400 de ani inainte de evenimentele din Heroes V, prezentand o familie de eroi intr-o poveste de proportii epice, unde ingerii vor sa reporneasca un razboi neterminat. Un legendar general arhanghel, omorat in razboiul cu alte rase, se intoarce pentru razbunare. Uneste oamenii din Ashan pentru a-si eradica inamicii. Din pacate, subestimeaza puterea dinastiei umane Griffin Dukes.

[ Afla aici cate jocuri vrea Ubisoft sa vanda in Romania in 2011 ]

Ubisoft Romania detine 20-30% din piata de jocuri, in special datorita vanzarilor inregistrate de Assassins Creed in Romania si in intreaga lume. La nivel mondial, seria Assassins Creed s-a vandut in peste 15 milioane de unitati.

In privinta distributiei jocurilor pe platforme, lider este PC-ul cu 60%, urmat de PS3 cu 20-25% si de Xbox, Wii si platformele mobile.

Pe lista jocurilor produse si dezvoltate de compania franceza se mai numara seriile FarCry, Prince of Persia, Tom Clancy’s (Splinter Cell, Ghost Recon, Rainbow Six), H.A.W.X. si multe altele.

Lansata in 1992, Ubisoft Romania are in prezent 1.000 de angajati, atat in departamentele de game testing cat si in cele de productie si suport. In ultimul an grupul francez a angajat peste 200 de persoane.

La nivel mondial, Ubisoft detine studiouri in 17 tari si in alte 28 de tari sunt prezente subsidiare ale companiei. Batalia pentru suprematie pe piata producatorilor si dezvoltatorilor de jocuri se duce cu grupurile americane Activision si Electronic Arts.


Foto: gamespot.com

Video Gameplay: youtube.com


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri