Netsafe Solutions, distribuitor de produse de securitate informatica, si-a majorat cu 90% cifra de afaceri in primele noua luni din 2011, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, a declarat Doru Manea, directorul general al companiei. Acesta nu a precizat la ce suma au ajuns afacerile distribuitorului, insa in 2010 Netsafe Solutions a avut un business de 1,34 milioane de euro.
Cresterea a fost determinata de majorarea cererii pentru produsele pe care le ofera compania.

Netsafe Solutions distribuie pe piata locala solutiile de securitate IT pentru mediul de business ale companiilor Fortinet si Barracuda Networks.

“Contrar trendului descendent al pietei IT&C, am reusit in ultimul an sa ne consolidam echipa. In acest sens, ne-am extins echipa de suport si am reusit sa avem noi oameni certificati pentru cele doua categorii de produse” a afirmat Doru Manea.

In prezent, Netsafe Solutions are 15 angajati fata de sase anul trecut.

In 2010, Netsafe Solutions a avut o cifra de afaceri de 1,34 milioane de euro si un profit net de 183.000 de euro, conform Ministerului de Finante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri