Research in Motion (RIM) are inca de suferit ca urmare a faptului ca serviciile de mesagerie ale companiei nu au fost disponibile timp de cateva zile luna aceasta, multi clienti din SUA si Canada dand in judecata compania, scrie TheInquirer.net.
Caderea serverelor RIM a fost resimtita de clientii companiei pe cinci continente, inclusiv Romania, tara unde Orange si Vodafone si-au cerut scuze catre consumatori.

CEO-ul companiei si-a cerut scuze in fata clientilor pentru caderea de circa 4 zile a serviciilor de mesagerie, oferind totodata pachete compensatorii pe care insa multi dintre utilizatori se pare ca nu le-au considerat suficiente.

Chemarea in instanta din SUA, inaintata miercuri, s-a facut in numele tuturor clientilor BlackBerry din State care au avut contracte active la serviciile de email, Internet atunci cand au avut loc problemele.

RIM este acuzat de neglijenta, incalcarea contractului si compensatii nejuste.

Chemarea in instata din Canada este, la randul ei, facuta in numele tuturor clientilor BlackBerry din tara.

Serviciile de mesagerie nu au putut fi accesate in perioada 11 octombrie – 14 octombrie.

Avocatii din SUA si Canada cer compensatii banesti compensatorii precum si acoperirea cheltuielilor de judecata.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri