Orange si Research In Motion, producatorul telefoanelor BlackBerry, a lansat telefonul BlackBerry Curve 9360 cu preturi incepand de la 99 euro, cu TVA. Oferta este valabila impreuna cu un abonament nou Pantera 21 pe doi ani si optiunea BlackBerry de 12,5 euro (TVA inclus).
Telefonul functioneaza pe sistemul de operare BlackBerry7, are inclus suportul pentru GPS si Wi-Fi, dar si o camera foto de 5MP cu blit si functie de
inregistrare video.

„Suntem increzatori ca noul model se va bucura de un succes similar cu cel al versiunilor anterioare din aceasta gama, care au reprezentat cea mai mare parte a vanzarilor pentru acest brand, atat in randul clientilor business, cat si in randul clientilor persoane fizice,” a declarat Razvan Sturza, mobile data proposition manager in cadrul Orange Romania.

" Noul smartphone ofera performante mai rapide, browsing imbunatatit si mai multe optiuni multimedia", a declarat Leigh Jenkinson, director de vanzari pentru Research In Motion in Romania.

Pana la 31 decembrie, clientii care au un smartphone BlackBerry isi pot descarca gratuit aplicatii in valoare de 100 dolari prin intermediul AppWorld.

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala cu 698 de milioane de euro in primele noua luni ale acestui an. Compania avea la finalul lui septembrie 10,18 milioane de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri