Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, ofera clientilor companiei internet gratuit 3G la metrou. Anuntul a fost facut pe reteaua de socializare Facebook, dar, in acelasi timp, in statiile de metrou si in metrouri exista afise care sa promoveze initiativa companiei.
Cei care isi doresc sa foloseasca gratuit serviciile cand intra la metrou, trebuie sa isi seteze pe telefon acces la internet APN "net" sau APN "wap". Pe de alta parte, consumul de internet incepe sa fie tarifat odata cu iesirea din statia de metrou.

Oferta este valabila pana la 31 decembrie anul acesta, iar Orange ofera la metrou viteze de download de pana la 21,6 Mbps.

Campania a fost lansatala cateva saptamani dupa ce RCS&RDS, cel mai mare operator de internet fix si internet, a anuntat ca utilizatorii se pot conecta gratuit timp de o ora pe zi in reteaua nationala de internet Wi-Fi a companiei. De asemenea, oficialii operatorului afirmau atunci ca va acoperi cu semnal Wi-Fi si 3G pana la finalul lui octombrie 85% dintre statiile de metrou din Bucuresti, iar pana la sfarsitul lunii noiembrie va oferi acces complet la serviciile mobile de internet (Digi Wi-Fi, Digi Net Mobil) si voce (Digi Mobil)

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu 10,18 milioane de clienti si venituri de 698 milioane de euro in primele noua luni ale anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri