Pe masura ce anul aderarii la Uniunea Europeana se apropie, tot mai multe companii devin interesate de implementarea unei solutii informatice de gestiune a resurselor care sa le integreze afacerile si sa le optimizeze procesele.

Firmele care aleg sa devina mai competitive si mai puternice īn contextul intrarii pe piata unica au la īndemāna un instrument specific – sistemele ERP. Dupa integrare, existenta unui sistem ERP īntr-o companie va fi mai mult decāt necesara. Deja acest lucru a fost constientizat de multe companii cu activitati de productie de tip industrial, care au ales sa implementeze sistemul Clarvision.

Īn prima luna din acest an, Clarvision ERP a cāstigat, īn medie, un client pe saptamāna, ceea ce este o dovada īn plus a gradului de maturitate la care a ajuns sistemul, prezent de mai bine de 2 ani pe piata romāneasca. Portofoliul Clarvision s-a marit cu īnca 5 clienti – companiile CILDRO MOBILA Drobeta Turnu-Severin si SEDIROM Alba (industria mobilei), POPA TOOLS Codlea si ADISS Baia-Mare (industria producatoare de utilaje si scule), SOCERAM Bucuresti (industria de materiale de constructii).

Despre EBS:
EBS Romania face parte din grupul de firme EBS, cu sediul īn Cluj-Napoca. Compania are peste 130 de angajati si este Microsoft Certified Partner.

Pe piata romāneasca, EBS ofera un sistem ERP performant, produs exclusiv pentru mediul de afaceri din Romānia – Clarvision ERP, confirmat de numarul mare de implementari īn companii cu profil de productie. Prestigioasa companie de cercetari de piata IDC i-a acordat titulatura "ERP conform definitiei IDC".

Mai multe detalii sunt disponibile pe website-ul companiei www.ebsromania.ro.