In luna februarie, in cadrul Congresului Mondial 3GSM de la Barcelona, Fujitsu Siemens Computers a prezentat in premiera, noua serie Pocket LOOX T. Cu Microsoft Windows Mobile 5.0 Phone Edition si functionalitate UMTS, utilizatorii seriei Pocket LOOX T vor avea acces nelimitat la e-mail, un program al intalnirilor si folosirea unei multitudini de aplicatii pentru birou. Cu un design prietenos, GPS, tastatura QWERTY standard si ecran TFT, noul Pocket LOOX T este usor de folosit, asigurand un transfer de date sigur si rapid.

Noul portabil va ajunge in magazine in luna iulie a acestui an, iar pretul va fi de aproximativ 700 (pret fara operator mobil).

Acest produs este extrem de util pentru oamenii de afaceri aflati mereu in miscare si in criza de timp. Astfel ei au acces la informatia de care au nevoie oriunde si oricand precum si posiblitatea de a raspunde sau verifica in timp util.

Cel mai important este faptul nu mai sunt necesare extra componente (adaptoare, cabluri, etc). Acum totul este inglobat in noul portabil Pocket Loox T: telefon mobil, bluetooth, notebook, sistem de navigare pe internet, PDA, camera (T830), MP3 player, casti VoIP, adaptor pentru fiecare dispozitiv, toate acestea numai intr-unul singur.

Seria Pocket LOOX T este un produs ce imbina perfect functionalitatea IT si TK si se poate folosi cu orice cartela SIM.

Desi un recent studiu din Germania arata ca intreprinderile folosesc mai mult linia radiofonica LAN decat linia UMTS, cei de la Fujitsu Siemens Computers sunt absolut convinsi ca UMTS va castiga, seria Pocket LOOX T fiind primul, insa nu singurul produs Fujitsu Siemens Computers cu UMTS incorporat (LIFEBOOK E8210, CELSIUS H24).

Cu o crestere anuala de 70 de procente in 2005 pe piata portabilelor, Fujitsu Siemens Computers s-a ridicat la statutul de lider pe segmentul mobilelor in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (conform sondajului efectuat de Canalys la sfarsitul anului 2005). Rapida, eficienta, comunicatia digitala va deveni mai mult decat cruciala, particularizata prin cresterea rapida pe piata a produselor convergente. Cu decenii de experienta in domeniul IT si al mobilitatii, Fujitsu Siemens Computers este extrem de bine pozitionata pentru succesul pe piata in ceea ce priveste aceste produse.

Compania este constienta ca utilizatorii din categoria business cer integrarea tuturor echipamentelor si accesoriilor, iar aceasta noua tehnologie, in timp va inlocui coventionalele portabile si telefoane mobile. Acesta este unul din motivele lansarii pe piata a noului Pocket LOOX T.

Este vital pentru utilizatori sa aiba informatiile necesare oricand si oriunde, dar si posibilitatea sa raspunda urgent cand este nevoie, explica Peter Esser, vicepresedinte executiv in departamentul Volume Product & Supply Operations la Fujitsu Siemens Computers. Profesionistii nu au timp sa stea intr-un loc plin de documente si e-mail-uri. Ei nu vor sa piarda timp pe care mai bine l-ar petrece alaturi de clientii lor. Cu seria Pocket LOOX T introducem un produs desemnat sa rezolve aceste probleme. Si cel mai bun lucru este acela ca toate aceste componente si adaptoare pot fi lasate deoparte, fiindca acum toate sunt cumulate intr-un singur pachet compact portabil, extrem de performant.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri