Innovation Network Corporation of Japan, Hitachi Ltd, Sony Corporation si Toshiba Corporation au semnat un parteneriat privind integrarea diviziilor proprii producatoare de ecrane LCD mici si mijlocii.
Acestea se vor organiza in cadrul unei noi companii, care va fi organizata si administrata de INCJ si care se prefigureaza ca se va numi Japan Display Inc (Japan Display).

INCJ, ca parteneriat public-privat care ofera suportul financiar, tehnologic si administrativ pentru mediul de afaceri de urmatoare generatie, va investi in total suma de 200 de miliarde de yeni (aproximativ 2,5 miliarde dolari) in Japan Display in schimbul actiunilor care vor fi emise catre INCJ de catre Japan Display ca repartizare terta.

Ca urmare a perfectarii parteneriatului, toate actiunile detinute in comun de diferitele subsidiare ale Hitachi, Sony si Toshiba implicate in productia de ecrane mici si mijlocii.

Japan Display urmeaza sa foloseasca cele mai performante tehnologii care apartin Subsidiarelor Partilor si va stabili noile linii de productie prin folosirea fondurilor INCJ, pentru a putea livra produse la nivelul de calitate impus de piata pentru produse cu valoare adaugata.

In plus, prin utilizarea eficienta a liniilor de productie existente detinute de Subsidiarele Partilor, Japan Display isi propune sa optimizeze costurile si sa isi intareasca pozitia de companie lider global in domeniul ecranelor mici si mijlocii.

Inceperea productiei este planificata pentru primavara anului 2012, in conditiile in care vor fi acordate la timp toate aprobarile guvernamentale necesare.

INCJ a luat fiinta in iulie 2009 ca parteneriat public-privat care ofera suport financiar, tehnologic și administrativ mediului business de ultima generatie. INCJ sustine in special acele proiecte care combina tehnologiile și experienta complexa din diverse industrii și pun in valoare inovatia. INCJ are capacitatea de a investi pana la 900 de miliarde de yeni (aproximativ 12 miliarde USD).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri