UPC Business a anuntat marti introducerea serviciului online Microsoft Office 365, in cadrul parteneriatului la nivel european dintre Microsoft si UPC Business. Clientii UPC Business care achizitioneaza orice abonament Business Fiber Power sau orice Pachet Office primesc gratuit un cont de utilizator Microsoft Office 365.
Office 365 ofera utilizatorilor servicii online de email, colaborare pe documente, conferinte Web si versiuni online ale aplicatiilor Microsoft Office, intr-un singur serviciu cloud. Solutia creata de Microsoft este oferita de UPC Business companiilor mici si mijlocii, cu pana la 50 de angajati.

UPC Business ofera Office 365 impreuna cu orice abonament Business Fiber Power sau cu oricare din cele 4 Pachete Office, business.upc.ro/imm/pachete_servicii/ care combina serviciile de internet cu cele de telefonie. Clientii care achizitioneaza unul din aceste servicii primesc gratuit o licenta Office 365 pentru un utilizator, iar pentru fiecare cont suplimentar costul lunar este de 6 euro fara TVA.

In cazul in care clientii doresc sa rezilieze contractul cu UPC, nu vor putea transfera informatiile intr-un nou cont Office 365, trebuind sa creeze unul nou. Ei vor putea totusi avea acces la datele din contul vechi.

Oficialii Microsoft au subliniat ca nu vor mai incheia parteneriate identice cu alti operatori de pe piata, UPC avand exclusivitate. „Vom fi interesati insa de incheierea de noi parteneriate cu operatori, dar pe alte feluri de servicii”, a spus Ronald Binkofski, director general Microsoft Romania.

Clientii pot sa acceseze fisiere de oriunde, de pe orice dispozitiv (PC, tableta, smartphone), pot face schimb de fisiere si pot organiza videoconferinte in format HD. Utilizatorii pot lucra direct pe o infrastructura oferita de Microsoft, iar companiile au acces la aceasta tehnologie sub forma unui abonament, cu zero cheltuieli de capital. Pentru companiile care deja au achizitionat suita Microsoft Office, serviciile incluse in Office 365 se integreaza cu aplicatiile desktop.

Foto: Ronald Binkofski, CEO Microsoft si Severina Pascu, CEO UPC Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri