Compania germana SAP, cel mai mare producator de aplicatii pentru managementul afacerilor la nivel mondial, a incheiat un acord de preluare a furnizorului american de software SuccessFactors, pentru 3,4 miliarde de dolari, in vederea extinderii in domeniul serviciilor de cloud computing, informeaza Mediafax.
SAP va plati 40 de dolari pentru fiecare actiune SuccessFactors, cu 52% peste pretul inregistrat la inchiderea tranzactiilor de vineri, dar si peste pretul mediu din ultima luna.

SuccessFactors furnizeaza software folosit de companii in domeniul resurselor umane.

Tranzactia permite SAP sa se extinda in domeniul cloud computing, in care datele si procesele sunt gazduite pe Internet.

Analistii au avertizat ca SAP risca sa piarda teren in fata Oracle, ca a anuntat in octombrie un acord de 1,5 miliarde de dolari pentru preluarea companiei de cloud computing RightNow Technologies, concurenta a SAP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri