Sony si Vodafone ofera internet gratuit clientilor care achizitioneaza unul dintre modelele de notebook-uri business Vaio Z, Vaio SA sau Vaio SB, cu modem 3G incorporat cu preturi ce pornesc de la 4.000 lei.
Utilizatorii care vor cumpara unul dintre laptopturile Vaio incluse in promotie vor primi gratuit Cartela Internet Vodafone, cu 500MB trafic de date.

“Notebook-urile de business cu modem 3G incorporat sunt tot mai cerute de oamenii de afaceri interesati sa aiba acces la internet, oriunde s-ar afla. Oferta Vaio este completata acum prin parteneriatul cu Vodafone”, a declarat Mircea Stoicescu, trade marketing manager Vaio, Sony Romania.

Laptopurile incluse in promotie se adreseaza oamenilor de afaceri interesati de mobilitate si rapiditate. Ele sunt dotate cu un modem 3G, care permite oricand conectarea la internet. Preturile pentru aceste modele pleaca de la 4.000 lei.

Disponibil la oferta este si Vaio Z, unul din cele mai puternice laptopuri ultra-portabile din clasa business. Cu diagonala de 33,2 cm (13,1’’), o greutate sub 1,2 kg si o grosime de 16,65 mm laptopul este echipa cu un procesor Intel Core i7 si dispune de stocare Solid State Drive (SSD) si o baterie suplimentara pentru o autonomie de pana la 14h si incarcare rapida. Acesta are un pret de aproximativ 12.000 lei.

Cartela Internet de la Vodafone permite conectarea la Internet de pe laptop sau calculator, la viteze de pana la 21.6 Mbps.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri