In cazul monitorului ASUS VG278H 3D Vision 2 ar trebui evidentiat un aspect: chiar daca este promovat ca un monitor 3D, tindem sa fim destul de sceptici legat de folosirea acestuia doar cu acest scop. Majoritatea timpului petrecut in fata unui computer nu este cel in care te joci, ci este timpul pe care il petreci folosind monitorul in 2D, scriu jurnalistii de la Playtech.

Pentru ca experienta de folosire sa fie mai placuta, recomandam pozitionarea acestuia ceva mai departe de ochi, spre deosebire de vechiul monitor de 19 sau 21 de inci pe care l-ati avut.

Pe de alta parte, clipurile video si chiar si gamingul 2D sunt extrem de fluide datorita ratei de refresh a panoului si a timpului de raspuns foarte scazut.

Cititi mai multe despre monitorul celor de la Asus pe site-ul Playtech.

Sursa foto: Asus

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri