V-ati intrebat oare de ce nu ati mai auzit numele de Kodak, un adevarat pionier in domeniul fotografiei digitale, de ceva vreme? De ce producatorii de electronice au devenit nume sonore cand vine vorba de camere foto digitale?
Atunci cum de nu a supravietuit in aceasta industrie?

Acestea sunt doar cateva intrebari carora jurnalistii de la Playtech vor incerca sa ofere un raspuns.

Kodak a fost cel mai puternic jucator in industria fotografiei. A fost una dintre putinele companii care avea ceva peste 140.000 de angajati in toata lumea, fapt ce nu se mai poate spune acum, avand in vedere ca robotii au preluat o mare parte din sarcinile omului.

Logo-ul Kodak era vizibil in absolut orice loc care merita vizitat. Kodak era un gigant ce detinea monopol la nivel global in aceasta industrie.

Cititi mai multe pe site-ul Playtech.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri