Cantareste putin peste 500 grame si are o grosime de numai 7,62mm. Excite X10, cea mai noua tableta dezvoltata de japonezii de la Toshiba este, in acest moment, cea mai subtire tableta de 10 inch din lume, scrie TechCrunch.com.
Excite X10, prezenta in aceste zile la CES, ar putea veni echipata cu un sistem de operare Android 3.2 (HoneyComb) sau Android 4.0 (IceCream Sandwich) fiind „propulsata” de un procesor dual-core de 1.2 GHz si o memorie ram de 1GB.

Carcasa tabletei este din magneziu, motiv pentru care nu cantareste decat 544 grame.

Toshiba Excite X10 are o diagonala de 10 inch si suporta o rezoltuie de 1280x800px, camera foto este de 5 megapixeli, iar camera frontala - pentru conferinte si video-chat este de 2 megapixeli.

In ceea ce priveste partea de conexiuni, tableta dispune de acces la un port microUSB, iesire mini HDMI, slot microSD pentru cardul de memorie.

Tableta va fi disponibila pe piata din luna februarie si va avea un pret de 529,99 dolari (versiunea de 16GB memorie), respectiv 599,99 dolari (versiunea cu 32GB memorie).

Chiar si asa, 2012 anunta schimbari majore in industria tabletelor - tendinta fiind una singura - portabilitate si performanta la un pret accesibil si concurential. Pe acest segment, Toshiba Excite X10 concureaza atat cu tableta iPad a celor de la Apple cat si cu Tranformer Prime a celor de la Asus, dar si cu alte modele de tablete ale marilor producatori.


Foto: neowin.net
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri