Microsoft si Nokia au fost extrem de rezervati in privinta parteneriatului pentru folosirea Windows Phone, insa un raport in posesia caruia au intrat jurnalistii de la Slashgear, scoate la iveala suma pe care gigantul american a inaintat-o finlandezilor pentru implementarea sistemului de operare.
Producatorii de telefoane mobile de la Nokia au primit de la Microsoft circa 250 milioane dolari pentru implementarea pe terminalele acestora sistemul de operare Windows Phone dezvoltat de gigantul IT american.

Intelegerea arata ca Nokia ar putea plati celor de la Microsoft cu mult mai putin pentru a folosi Windows Phone decat alte companii precum HTC ori Samsung.

Producatorul chinez ZTE a anuntat la inceputul acestui an ca plateste circa 27$ pentru fiecare terminal care foloseste sistemul de operare dezvoltat de Microsoft.

Aceste informatii apar in raportul trimestrial, unde, pe langa suma primita de la Microsoft se regasesc si alte date legate de activitatea companiei pentru T4 al anului trecut.

Foto: themusicvoid.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri