Producatorul romanesc Televoice, care detine brandul Evolio, pune la vanzare notebookul U9, un laptop considerat in acest moment cel mai usor laptop din lume, la preturi incepand de la 1.800 de lei, cu TVA.


Produsul poate fi achizitionat din reteaua de retail Altex sau din cele mai importante magazine online.

Notebookul are o grosime de 19 mm si o greutate de 985 gr, greutatea redusa datorandu-se materialelor folosite la realizarea noului dispozitiv.

Gadgetul dispune de un ecran tip Super LED, cu diagonala de 29,5 cm, respectiv 11.6 inch.

Datorita consumului redus de energie, U9 are o autonomie de functionare de 4 pana la 5 ore.

U9 incorporeaza unul din cele mai noi procesoare - Intel Dual Core, setat la o frecventa de 1,6 GHz: Cedarview, o memorie RAM de 2GB, iar spatiul de stocare de tip SSD vine in doua variante: 64 sau 128 GB. Notebook-ul Evolio este dotat atat cu interfata HDMI, cat si cu port pentru monitor VGA, facand astfel mai usoara conectarea la orice televizor, display sau proiector extern.

In aceeasi categorie de pret exista si alte variante ale producatorilor straini: Lenovo vine cu ThinkPad e125 - un notebook echipat cu procesor dual-core de la AMD de 1,6 GHz, memorie 4GB si o greutate de 1,55 kg ce porneste de la 1.700 lei iar Sony cu un model Vaio echipat tot cu un procesor dual-core de la AMD, memorie 4GB, o greutate mai mica de numai 1,46 kg si un spatiu de stocare ceva mai mare, de 500GB.

Foto: evolio.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri