Operatorul telecom Vodafone a lansat marti un serviciu prin care clientii prepaid si postpaid isi pot transfera, indiferent de retea, in conditii de siguranta si confidentialitate, informatiile dintr-un telefon vechi intr-un nou terminal, prin intermediul serviciului Vodafone Transfer Continut.
Serviciul, oferit gratuit clientilor Vodafone, este disponibil in reteaua magazinelor Vodafone si sustine si transferul informatiilor din telefon pe un stick sau card de date achizitionat de la Vodafone.

Astfel, la achizitionarea unui nou telefon, schimbarea acestuia sau la simpla partajare de informatii cu o persoana apropiata, utilizatorii isi pot transfera, intr-un mod facil, contactele, mesajele, fotografiile, clipurile, muzica, tonurile de apel si aplicatiile din vechiul terminal. De asemenea, serviciul poate fi utilizat si pentru a pastra pe un alt dispozitiv un back-up al informatiilor din telefon.

Mai multe informatii despre lista magazinelor in care serviciul Vodafone Transfer Continut este disponibil, precum si despre telefoanele compatibile, pot fi gasite pe site-ul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri