Cateva zeci de companii din IT, printre care BitDefender, Ubisoft, 4psa si Adobe, cauta tineri pe care sa ii primeasca in stagii de practica. Recrutarile urmeaza sa fie facute prin programul “Stagii pe bune”, organizat de Asociatia Studentilor si Profesionistilor IT&C.
Pentru a aplica la stagii, un student trebuie sa-si faca un cont pe site-ul www.stagiipebune.ro si sa completeze un CV. Data limita pentru aplicare este 13 mai. Inscrierea in program este gratuita.

Stagiile vor fi grupate in opt categorii: business software, embedded & security software, networking & communication, quality assurance & technical support, hardware, new media & web development, entertainment software & computer graphics si mobile application development.

Acesta proiect a fost lansat in 2004, iar, pana acum, peste 7500 de studenti din marile centre universitare s-au inscris la circa 1800 de stagii.

“De opt ani deja, organizam stagii pentru studentii din IT&C si cateva mii de studenti au beneficiat deja de proiectul nostru. La aceasta editie, ne asteptam ca minimum 50 de firme de profil sa ofere in jur de 500 de pozitii de stagiu in Bucuresti, Iasi, Timisoara, Sibiu”, a sustinut Vlad Posea.

Companiile care propun stagii in cadrul programului o pot face gratuit in perioada 13 februarie-13 mai. Inscrierea unei companii pe www.stagiipebune.ro asigura inregistrarea unui numar nelimitat de stagii, prezentarea pe site a companiei si mediatizarea tuturor stagiilor inscrise prin intermediul newsletter-ului InfoStagii. Companiile vor putea recruta stagiari dintre cei care au aplicat la stagiile inregistrate, iar rezultatele vor fi anuntate pe 1 iunie.

Vezi cum poti ajunge in practica la companii precum Bitdefender si Orange.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri