Produsul Intern Brut (PIB) poate in mod teoretic sa influenteze activitatile de Internet din Romania insa, in contextul in care evolutia nu este puternica si piata este oricum pe un trend ascendent, in aceasta situatie nu se vor resimti influente din aceasta directie.
Opinia apartine lui Alex Cernatescu, presedinte si CEO al agentiei de publicitate online independenta Infinit Solutions.

Firma a inregistrat in 2011 afaceri de 1,2 mil. euro, in crestere cu 30% fata de 2010. “Piata va continua sa evolueze si in 2012, independent de PIB-ul tarii de anul trecut. Suntem pe un trend ascendent”, spune Cernatescu care considera ca piata va evolua in functie de cum o abordezi, cum te mulezi pe cerere si cum iti educi clientii.

Produsul intern brut (PIB) al Romaniei a urcat anul trecut cu 2,5%, in serie bruta, comparativ cu anul 2010, dar trimestrul patru a consemnat o contractie, de 0,2% in serie ajustata sezonier, potrivit datelor publicate de INS.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri