Sony PlayStation a lansat in Romania consola PS Vita, unul din cele mai noi dispozitive de gaming portabil din lume si mizeaza pe vanzarile jocului Uncharted: Golden Abyss, dar si a altor titluri dedicate noului gadget.
Uncharted: Golden Abyss este al patrulea titlu al seriei Uncharted si, totodata, primul destinat consolelor portabile Sony. Jocul este produs in exclusivitate de catre studiourile SCE Bend pentru consola PlayStation Vita.

Pentru cunoscatorii seriei, povestea jocului de aventuri il are ca protagonist tot pe Nathan Drake aflat, de aceasta data, in cautarea secretului din spatele masacrului petrecut intr-o expeditie spaniola din urma cu 400 de ani.



Cu peste 100 de jocuri in productie, in momentul lansarii vor fi deja disponibile sapte titluri, printre care Uncharted: Golden Abyss, Wipeout 2048, Unit 13, Modnation Racers: Roadtrip, Everybody’s Golf si Reality Fighters.

Pretul jocurilor pentru consola de gaming variaza intre 29 si 60 euro.

De la lansarea din Japonia de la sfarsitul anului trecut, PlayStation Vita a fost vanduta in peste jumatate de milion de exemplare, cifre mai mici decat estimarile analistilor.

Consola PS Vita va fi disponibila in reteaua partenerilor SCEE incepand din 22 februarie 2012, la un pret de 1150 lei pentru versiunea Wi-Fi si la 1450 lei pentru modelul care dispune de 3G si Wi-Fi.

Vita dispune de un ecran tactil frontal tip OLED de 5 inch, cu o rezoltuie de 960x544px, un touchpad integrat in carcasa, doua stick-uri analogice, senzori de miscare si doua camere video - una frontala (320x240px - QVGA) si una situata in spatele consolei de 5 megapixeli, care poate face capturi video High Definition.

Gadgetul vine echipat cu un procesor A9 pe 4 nuclee, conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n, posibilitatea de conectivitatea in reteaua de telefonie mobila (exclusiv pentru modelul 3G/Wi-Fi) si dispune de o baterie Lithiu-Ion de 2210 mAh. Durata de viata a bateriei tine foarte mult de modul de utilizare a acesteia. Astfel, in conditii de gaming poate tine pana la 4 ore, iar pentru navigare pe internet sau alte activitati pana la 8 ore.

Pe langa jocuri, consola poate rula, poze (.jpg), fisiere audio (.mp3), dar si formate video cu rezolutii Full HD.

Pe partea de social networking, pasionatii domeniului vor beneficia de suport pentru aplicatii precum Facebook, Skype, Twitter sau foursquare.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri