Abonatii Vodafone Romania pot activa de luni patru noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale. Astfel, abonatii pot opta pentru extraoptiunea Spania, care, pentru 1 euro/luna (TVA inclus) permite initierea de apeluri catre Vodafone Spania si retele fixe din Spania, la un tarif de 5 eurocenti/minut.
De asemenea este disponibila si extraoptiunea Ungaria, care permite apeluri catre Vodafone Ungaria si retele fixe din Ungaria, la un tarif de 5 eurocenti/minut, la acelasi pret, de 1 euro/luna (TVA inclus).

Abonatii serviciilor Vodafone, atat clienti companii cat si utilizatori individuali pot activa extraoptiunea Europa fix, care include 60 de minute de convorbiri in retelele fixe de pe continent, la un tarif de 3 euro/luna (TVA Inclus) sau extraoptiunea europa, care include 30 de minute de convorbiri in retele mobile si fixe de pe continent, pentru 3 euro/luna (TVA inclus).

Cele doua extraoptiuni sunt valabile in retelele din: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Marea Britanie, Ucraina si Vatican.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri