Mantis Informatics, companie specializata in furnizarea de solutii software de logistica, isi extinde operatiunile in Romania prin crearea unui centru de competenta, care dispune de propria forta de vanzari si de un departament tehnic specializat in consultanta, dezvoltare, implementare si suport post implementare.
Primii beneficiari ai acestui nou model de business sunt companiile Sarantis Romania, Altex, Titan, Alumil, Serpico, Autoitalia, Tibbett Logistics (ex Delamode), Aquila, Ekol, Lekkerland, Elgeka-Ferfelis.

Mantis a investit peste trei milioane de euro in ultimii ani in dezvoltarea platformei Logistics Vision Suite (LV-III), o suita de solutii software integrate care se creeze un singur instrument de executie si control in cadrul lantului de aprovizionare.

Modificarile inregistrate pe piata locala si la nivel international au determinat conducerea companiei sa renunte la o parte din parteneriatele incheiate in Romania si sa isi dezvolte propriile competente locale. Astfel, Mantis isi reinoieste parteneriatele cu doar cativa integratori specializati pe segmentul companiilor mici si mijlocii, continuand insa sa ofere consultanta de specialitate in implementarile complexe.

„Marile corporatii isi exprima tot mai mult dorinta unui singur punct de contact cu furnizorul de servicii logistice ceea ce implica multiple specializari si extinderea rapida a expertizei de-a lungul intregului lant logistic” declara Fedon Daskopoulos, manager pentru dezvoltarea businessului la nivel international in cadrul companiei.

Mantis Informatics este o companie cu peste 15 ani de experienta in dezvoltarea de solutii software pentru lanturile logistice, distributie, retail, productie si vanzari engross. Compania are in prezent mai mult de 500 de clienti in peste 20 de tari din Europa Centrala si de Est, extinzandu-si de curand operatiunile in Middle-East, Rusia (CIS) si Europa de Vest.

Furnizorul IT este prezenta pe piata din Romania din 1994 atat prin vanzari directe cat si prin parteneriatele incheiate cu integratori de solutii pentru managementul informatiei. Incepand din 2010 compania si-a creat propriile birouri in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri