Miercurea aceasta Apple va organiza o conferinta de presa pentru a anunta lansarea iPad 3 si, ca de obicei, Internetul vuieste deja de speculatii privind noua versiune a tabletei. wall-street.ro a compilat cele mai credibile zvonuri, in incercarea de a oferi un portret cat mai aproape de realitate asupra noii tablete Apple.
Atunci cand anul trecut s-a facut trecerea de la iPad la iPad 2, upgrade-urile au fost minimale. A doua versiune era putin mai subtire si cu un procesor mai rapid. Majoritatea celorlalte schimbari au fost la nivel de sistem de operare. Multi dintre clienti au considerat ca cea mai impresionanta imbunatatire a fost de fapt un accesoriu, noul Smart Cover care acopera ecranul iPad 2.

Versiunea de anul acesta se pare insa ca va aduce imbunatatiri mult mai importante, daca esta sa contam pe veridicitatea zvonurilor din piata.

Cea mai mare schimbare va fi un display cu o rezolutie mai mare, de 2048x1536 pixeli fata de 1024x768 pixeli cat are iPad 2. Zvonul este intretinut de imagini scurse de la o fabrica de productie din China. Schimbarea de rezolutie inseamna ca daca te vei uita la ecran de la o distanta de aproape un metru, nu vei putea sa distingi pixelii si va arata aproape la vel de detaliat ca o pagina printata dintr-o revista.

Cel mai probabil, iPad 3 va avea un procesor mai rapid, posibil quad-core, pentru a face fata graficii imbunatatite.

O alta facilitate noua ar putea fi introducerea unui model 4G, pentru viteze mai ridicate de transfer wireless.

Totodata, iPad 3 va fi ceva mai gros, pentru a permite introducerea unei baterii mai puternice ce va sustine o autonomie de 10 ore, similara cu autonomia iPad 2.

Wall-Street.ro va transmite live blogging de la lansarea iPad 3 putand astfel afla rapid noua configuratie a gadget-ului Apple.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri