Arata si la o prima atingere pare identic cu predecesorul model, dar Noul iPad (care probabil va fi numit de clienti iPad 3 – n.r.) straluceste din momentul in care startezi dispozitivul. Noul Retina display arata incredibil, scrie Telegraph.co.uk, publicatie care a putut testa gadget-ul lansat ieri de gigantul Apple.
Imaginile de pe ecran sunt mult mai clare, chiar daca vorbim de pagini text pe web sau fotografii din iPhoto. Cu cresterea saturatiei, intregul display este mult mai placut. Autorul articolului Telegraph spune chiar ca “este cel mai bun display pe care l-am vazut pana in prezent pe o tableta – si am vazut o multime”.

Daca imbunatatirile la nivelul display-ului sunt evidente inca de la inceput, iti trebuie cateva minute de teste pentru a putea sesiza diferentele la nivelul vitezei procesarii. Noul iPad ruleaza pe un procesor A5X, upgrade fata de anul trecut, modelul actual adaugand procesare grafica pe patru nuclee.

1. Consideri ca noul iPad aduce imbunatatiri remarcabile?

2. O sa cumperi Noul iPad?




In mod clar, noul iPad pare mai rapid decat versiunea anterioara. Aplicatiile se dechid mai rapid si iPhoto, noul sistem de editare al fotografiilor, raspunde foarte repede comenzilor. Oricum, vitezele mai mari de procesare se vor simti pe masura ce vor aparea aplicatii din ce in ce mai complexe.

O alta modificare importanta este la nivelul camerei, numita de Apple iSight. Camera de pe spatele iPad-ului are o rezolutie de 5 megapixeli si foloseste aceeasi tehnologie ca in cazul iPhone 4S. Reprezinta o imbunatatire clara fata de camera iPad 2, care era functionala dar deloc spectaculoasa. Mai multi internauti, atat din Romania cat si la nivel international se intreaba cine ar face fotografii cu o tableta de 10 inci dar se pare ca Apple considera ca este cerere pe acest segment.



Atunci cand vorbim insa de produse Apple, nu le poti judeca pana cand nu le-ai incercat. Pe hartie, noul iPad nu pare impresionant – parere impartasita si de internautii romani precum si de cititorii wall-street.ro. Autorul articolului Telegraph sustine insa contrariul – “prima impresie este insa complet gresita: incearca modelul si o sa vezi”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri