Interesul din mediul corporate pentru iPad este la punct maxim, o noua analiza indicand ca gadget-ul Apple va acoperi o cota de piata de 84% in urmatorul trimestru, propulsie datorata noului iPad lansat recent.
22% dintre cele 1.604 business-uri incluse in studiul ChangeWave Research au spus ca au in plan sa cumpere tablete pentru angajatii lor in trimestrul doi din 2012. Dintre cele 22% de companii, 84% au spus ca vor iPad, in crestere de la 77% in noiembrie anul precedent si in evolutie de la 80% in mai si august.

Conform studiului, cresterea interesului pentru tableta Apple va avea un impact direct asupra tuturor concurentilor de pe piata. Producatorul Samsung, locul doi pe segmentul tabletelor la nivel mondial, pierde teren in ceea ce priveste intentia de cumparare in randul mediului corporate (scadere cu 10%) in timp ce Amazon scade si el cu 1 punct procentual, pana la 6% intentie de cumparare.

Oficialii Apple au indicat anterior ca aproape toate companiile din top Fortune 500 folosesc in mod activ iPad-uri. Compania americana a vandut 15,43 milioane iPad-uri trimestrul trecut, in crestere cu 111% de la an la an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri