Noul iPad a inregistrat vanzari spectaculoase in primele patru zile de la lansare. Oficialii Apple sustin ca tableta a fost vanduta in circa 3 milioane de unitati in toata lumea, relateaza presa internationala.
Lansata pe 7 martie si pusa la vanzare pe 16 martie, noua tableta iPad s-a bucurat de un adevarat succes in randul fanilor “marului muscat”, relateaza Mashable.com.

“Am avut un weekend record si suntem extrem de incantati. Clientii iubesc noile caracteristici ale iPad, inclusiv ecranul Retina display si abia asteptam ca tableta sa ajunga in mainile si mai multor clienti din intreaga lume”, a declarat Phill Schiller vicepresedintele diviziei mondiale de marketing de la Apple, potrivit comunicatului oficial.

In 2011, compania nu a anuntat cifre pentru primul weekend in care a fost vandut iPad 2. Estimarile indicau atunci un milion de tablete cumparate in primele zile. In 2010, Apple a vandut circa 300.000 de unitati ale primului model de tableta lansat de americanii de la Apple.

In toamna anului trecut, Apple a vandut 4 milioane de telefoane mobile iPhone 4S, in primul weekend de la lansare.

Multi din cumparatori se plang, insa, de noua tableta, sustinand ca acesta s-ar incalzi prea tare, lucru care o face sa devina destul de incomoda.

Nici in sfera bloggerilor sau in social media, noul iPad nu a scapat de critici. Un fan al brandului sustine ca doar ce si-a cumparat noul terminal, dar nu intelege de ce se incalzeste asa tare: “Doar ce mi-am cumparat noul iPad - are un ecran deosebit, raspunde foarte usor la comenzi, este rapid, insa dupa circa 30 minute de la utilizare se incalzeste foarte tare. Asa ceva nu mi s-a intamplat si pe iPad 2.”, scrie DailyMail.co.uk.

Pe 23 martie, noul iPad ar trebui sa ajunga si in alte 24 de state, printre care si Romania, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Danemarca, Finlanda, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxemburg, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania si Suedia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri