Lateral, INC, o companie internationala de dezvoltare software si design, cu birouri in California, Marea Britanie si Romania, anunta achizitionarea firmei Visualis, o agentie locala de design din Cluj-Napoca.
In contextul integrarii in Lateral, Maximiliam Marele, fondatorul VIsualis, devine Head of User Experience, in timp ce Stefan Balan preia functia de Creative Director, conform companiei.

”Este o achizitie de talent, care aduce companiei Lateral forte noi si sprijina obiective foarte ambitioase” a declarat Filip Chereches-Tosa, Managing Director Lateral.

Valoarea tranzactiei nu a fost anuntata public.

Lateral, INC a fost fondata in 2008 de Ciprian Morar. Anterior, Ciprian Morar a lucrat pentru Expedia Europa contribuind timp de 4 ani la dezvoltarea companiei ca lider mondial in online travel. Portofoliul Lateral include Travelzoo, Fly.com, Virgin Holidays, LexisNexis, SportingBet, Black Tomato, VisualDNA, Healix Group. Compania Lateral are birouri in California Londra si Romania.

Visualis este o agentie de digital design, cu sediul in Cluj-Napoca, cu expertiza si portofoliu in comunicarea online de brand si care ofera servicii de consultanta si solutii pentru mediul online. Visualis a lucrat pentru companii ca Accent Travel & Events, Vodafone, How To Web, Wong, FlairBuilder, Conectoo, HyperActive, Performance Technical Racing.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri