Samsung, unul din cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume a vandut, in primele cinci luni de la punerea in vanzare, 5 milioane de smartphone-uri Galaxy Note la nivel mondial similar vanzarilor inregistrate de Apple iPhone 4s in primul weekend, relateaza Thenextweb.com.
Numai in primele doua luni de la punerea in vanzare, dispozitivul mobil a depasit pragul de un milion de terminale vandute.

Spre comparatie, ultimul terminal mobil lansat de Apple, iPhone 4s - a fost vandut in peste 4 milioane de exemplare in primul weekend de la punerea in vanzare, potrivit Apple.com.

China, Spania si Franta sunt tarile unde smartphone-ul cu diagonala de 5,3 inch a fost cel mai bine vandut, sustin reprezentantii companiei sud-coreene. Chiar si asa, Galaxy Note s-a vandut cel mai bine in Coreea, 67% dintre dispozitivele mobile fiind achizitionate in statul asiatic.

Terminalul, echipat cu sistemul de operare Android, este programat sa primeasca update la Ice Cream Sandwich - ultima versiune de software disponibila pe piata.

Galaxy S si Galaxy S2, dezvoltate tot de catre Samsung, raman dispozitivele care au avut, insa, cel mai mare succes. Cele doua modele s-au vandut in peste 30 milioane de exemplare la nivel mondial.

Compania sud-coreeana va lansa, cel mai probabil la finalul lunii aprilie, a treia generatie a seriei Galaxy S.

Foto: samsung.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri