Gigaset Communications GmbH ofera linia de echipamente Gigaset E490 si Gigaset L410, prin intermediul carora compania vine in intampinarea nevoilor oamenilor activi. Rezistent la apa, praf si la socuri, Gigaset E490 poate face fata oricarei situatii. Acest telefon se potriveste perfect cu un stil de viata activ. Clama hands-free a lui Gigaset L410 este ideala pentru cei care au de gand sa faca curatenie de primavara, gatesc sau intreprind alte activitati casnice.
Gigaset E490 este proiectat pentru persoanele care au nevoie de un telefon solid pe care se pot baza, de la familii pana la mari corporatii. Facut din materiale de cea mai buna calitate, asamblate folosind tehnica germana, acest telefon este rezistent la socuri, praf, stropirea cu apa, si poate face fata oricarui mediu. Ideal pentru familile cu copii mici, nu trebuie sa va faceti griji daca telefonul este scapat, lovit sau udat.
Gigaset L410 aduce telefonia fixa la un alt nivel de flexibilitate. Cu dispozitivul hands-free puteti vorbi la telefon in timp ce: va plimbati prin curte, lucrati la birou, gatiti sau va jucati cu copii. Nu trebuie decat sa-l fixati la gulerul camasii si va puteti bucura de libertatea de miscare in timpul convorbirilor.



Cu ajutorul configuratiei plug&play, hands-free-ul se va instala foarte usor, Gigaset L410 fiind compatibil cu toate telefoanele DECT-GAP.
Gigaset L410 cantareste doar 30 de grame si nu va crea discomfort in activitatile dumneavoastra. Această inovatie a castigat premiul Red Dot Design in primul an de productie prin rafinamentul, eleganta si utilizarea simpla cu doar doua butoane.
Datorita functiei ECO-DECT, Gigaset E490 si Gigaset L410 nu afecteaza mediul inconjurator, aceste doua modele fiind economice atat din punct de vedere al consumului de energie, cat si al costului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri