Honorius Prigoana, fiul lui Silviu Prigoana, candidatul PDL la Primaria Capitalei, a iesit in august anul trecut din actionariatul Rosal Import-Export, compania care detine marca de produse electronice E-Boda si in care controla 50% din business, potrivit lui Alexandru Dragoiu, directorul general al Rosal Import-Export.
Astfel, in prezent compania este detinuta in proportii egale de Alexandru Dragoiu (35 de ani) si Mihai Darie (36 de ani), cel care i-a luat locul lui Prigoana in actionariat, conform datelor de la Registrul Comertului.

Compania infiintata in 2003 a avut anul trecut o cifra de afaceri de circa 15 milioane de lei (3,5 mil. euro), iar pentru acest an Dragoiu estimeaza o crestere de pana la 20 de milioane de lei.

Rosal Import Export este printre cei mai mari producatori romani de electronice. Liniile de business cele mai importante in portofoliul companiei sunt vanzarile de televizoare (au reprezentat 20% din cifra de afaceri pe anul trecut), DVD playerele (aprox. 20%) si ramele foto electronice (in jur de 18%).

E=Boda a lansat de curand o tableta care ruleaza pe sistemul de operare Android 2.3 pentru care managementul estimeaza pentru anul acesta vanzari intre 7.000-12.000 de unitati.

Sursa foto: www.honorius.ro
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri