Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, a lansat oferta de Paste pentru abonati, acesta incluzand un bonus de Internet pe mobil, trafic gratuit in trei dintre cele mai folosite aplicatii pe mobil din Romania, precum si o serie de telefoane la preturi mai mici.
Astfel, abonatii, atat cei noi cat si cei existenti, au 500MB trafic internet pe mobil pentru abonamentele Mega 8/11/17/25/45, Mega 8/11 Plus si pachetele smartphone. Bonusul de 500 MB este valabil in primele 3 luni de la activarea abonamentului.

De asemenea, pe perioada promotiei, abonatii primesc trafic gratuit in trei dintre cele mai populare aplicatii pe mobil dezvoltate local: Sapte Seri, Cinemagia si Seenow.

De asemenea, compania a introdus in portofoliu sau LG Optimus L3, un smartphone care poate fi achizitionat cu19 euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB si Samsung Galaxy Ace Plus, telefom care poate fi cumparat la pretul de 69 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Mega 8 + 500 MB.

In acelasi timp, compania a introdus o noua oferta pentru modelul Samsung Galaxy S II, utilizand avand posibilitatea sa cumpere telefonul cu de 99 de euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Mega 25 + 1 GB.

Ofertele sunt disponibile in toata reteaua de magazine Vodafone si ale partenerilor, pentru clientii noi si existenti, care incheie un abonament pe doi ani.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila cu circa 8,3 milioane de clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri