Popularul portal din Germania - CHIP Online a publicat cele mai bune produse gratuite ale anului 2006 in zece categorii. Au fost desemnate preferintele cititorilor portalului Chip: produsul Avira AntiVir PersonalEdition Classic este castigatorul sectiunii de securitate.
CHIP Online a organizat aceasta competitie cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta.

Scopul principal a fost acela de a descoperi care din cele zece programe disponibile, esentiale pentru toate calculatoarele, este cea mai buna solutie gratuita de securitate. Sub motto-ul “Nici un calculator nu ar trebui sa acceseze internetul fara a avea instalat un program de securitate”, CHIP Online a oferit cititorilor sai mai multe produse antivirus, printre care si produsul Avira AntiVir PersonalEdition Classic care a castigat cu usurinta premiul pentru aceasta categorie.
Avira AntiVir PersonalEdition Classic este o unealta complexa si flexibila ce protejeaza calculatoarele utilizatorilor individuali impotriva virusilor, amenintarilor malware, programelor nedorite si a altor amenintari cibernetice. La inceputul anului, Avira AntiVir

PersonalEdition Classic a sarbatorit al zecelea milion de download de pe portalul chip.de, nivel care pana in acel moment nu mai fusese atins de nici un alt software. Solutia antivirus a ajuns in mod evident in topul preferintelor cititorilor actuali. Cu 58 de procente din total, cititorii au ales Avira AntiVir PersonalEdition Classic ca cea mai buna solutie gratuita de securitate.

“Obtinerea acestui premiu demonstreaza suportul nostru pentru realizarea unui produs gratuit de protectie antivirus pentru utilizatorii individuali. Aceste eforturi constante ne-au oferit oportunitatea de a contribui la securizarea intr-o mai mare masura a calculatoarelor.” a explicat Gernot Hacker, COO (Chief Operations Officer) al firmei Avira GmbH.

Despre Avira Soft

Citeste si:

Avira Soft, cu sediul in Bucuresti, reuneste o echipa de tineri specialisti in management, marketing si programare, care proiecteaza, promoveaza si asigura suport tehnic pentru produsele Avira GmbH.
Compania a fost infiintata in anul 2004 de o echipa dinamica de experti in securitate, ale caror valori sunt: respectarea eticii securitatii, atitudine profesionista, spirit deschis, constiinta valorii si respect. Aceste principii stau la baza colaborarii si parteneriatelor pe termen lung intreprinse de Avira Soft.

Avira Soft a format o echipa de peste 50 de profesionisti dinamici care colaboreaza permanent cu specialistii experimentati ai Avira GmbH (fosta H+BEDV Datentechnik).

Avira Soft creeaza produse de securitate inovatoare, oferind solutii si suport in completarea obiectivelor Avira GmbH.

Din acest motiv activitatea firmei Avira Soft este materializata in urmatoarele 7 departamente: Software QA, Technical Support, Network Administration, Virus Research, Software Development, Technology Integration, Web Development.

Puternicul angajament al firmei Avira Soft privind standardele de calitate ii asigura acesteia o pozitie privilegiata pe o piata in continua si rapida crestere, avantajul cheie fiind serviciile remarcabile pe care le oferim partenerilor si clientilor Avira.