Primele produse branduite Lenovo, reunite sub familia Lenovo 3000, sunt disponibile pe piata din Romania incepand de miercuri, noua linie de produse, care se adreseaza in special segmentului companiilor mici, incluzand diferite modele desktop si notebook, cu cele mai recente procesoare intr-un design nou, cu carcasa argintie.
Linia de produse Lenovo 3000 are incorporate instrumente special proiectate pentru a ajuta la reducerea cheltuielilor de IT, permitandu-le managerilor companiilor mici sa se concentreze mai degraba asupra desfasurarii afacerii decat asupra problemelor de IT, oferind sisteme de recuperare anti-virus, proceduri simplificate de conectare la retea si reactualizari software automate, transmite Rompres.

'Lansarea de azi are loc la numai cateva saptamani de la anuntul international al noii serii Lenovo 3000. Ne bucuram sa putem oferi si clientilor din Romania tehnologii de ultima ora, fie sub forma computerelor tip desktop, fie a notebook-urilor. Noua familie de produse Lenovo 3000 intruchipeaza un spirit intreprinzator distinct, combinand cele mai de succes componente ale platformelor ThinkPad pentru marile companii cu cele mai recente inovatii oferite de Lenovo, pentru a crea PC-uri pe care utilizatorii pot sa conteze,' a declarat directorul Lenovo Romania, Diana Munteanu.

PC-urile Lenovo 3000 includ seria unica de instrumente pentru cresterea productivitatii, Lenovo Care, foarte usor de folosit, care transforma detinerea si operarea unui calculator de catre micile companii sau utilizatorii individuali intr-o experienta mult mai placuta si mai lipsita de griji. Prin utilizarea instrumentelor din seria Lenovo Care, intretinerea si repararea unui PC in lipsa unui diagnostic precis se transforma intr-o operatiune executata de instrumente puternice, autonome, care ofera PC-urilor mai multa fiabilitate. De exemplu, in loc sa localizeze si sa instaleze manual reactualizari software foarte importante pentru sistem, PC-urile Lenovo 3000 identifica situatia si isi reactualizeaza propriul software Lenovo, scutindu-l pe utilizator de aceasta misiune dificila. in plus, instrumentele Lenovo Care pot ajuta utilizatorul sa simplifice sarcinile de intretinere, pentru ca PC-urile sa functioneze ca noi.

Instrumentele Lenovo Care contribuie la reducerea nevoii pentru un post dedicat de IT in organigrama unei companii, oferind o locatie centrala pentru accesarea unor instrumente utile cum ar fi o modalitate de recuperare a sistemului actionata printr-un singur buton, care ajuta utilizatorul sa diagnosticheze, sa primeasca ajutor si sa recupereze sistemul dupa caderile catastrofale ale software-ului instalat, provocate de virusi si aplicatii malitioase; reactualizari automate, care permit descarcarea si instalarea autonoma a actualizarilor software importante, pe baza unui orar configurat de utilizator, si care ajuta sistemul sa functioneze la parametrii sai maximi de performanta; proceduri de conectivitate simple la retele personale sau de birou, prin cabluri sau wireless etc.

Noua linie Lenovo 3000 include notebook-urile din Seria Lenovo C si desktop-urile din Seria Lenovo J, care vin sa completeze brand-urile premiate ale companiei, ThinkPad si ThinkCentre.

Notebook-urile Lenovo C100 sunt concepute pentru profesionistii mobili din companiile mici, care isi doresc PC-uri puternice, pe care sa poata lucra fara griji si care sa ofere conectivitate wireless, instrumente incorporate de service si caracteristici multi-media. Prezentat intr-un design stilat si functional, noul model C100 combina eleganta exteriorului argintiu cu nivelul solid de performanta cautat de profesionistii preocupati de valoare si calitatea serviciilor. Realizate de echipa care a creat brand-ul premiat ThinkPad, notebook-urile din Seria C ofera tehnologia de talie mondiala a companiei Lenovo, care produce laptopuri fiabile, de inalta calitate.

Cu o greutate de 2,8 kg, noul C100 ofera o serie de optiuni complete de conectivitate, ca de exemplu LAN wireless integrat 802.11 a/b/g, Bluetooth (anumite modele), placa de retea ethernet cu viteza de transfer 10/100 si modem, precum si functii multimedia cum ar fi boxele stereo cu microfon integrat pentru rularea si inregistrarea de continut audio, si un drive integrat DVD Recordable sau Combo. Cu o grosime de 3,3 cm, C100 incorporeaza un cititor de carduri 3-in-1 pentru descarcarea fotografiilor digitale, patru porturi USB, slot-uri firewire si S-Video.

Seria C include un chipset Intel 915 GM, cu posibilitatea de a alege un procesor Pentium M sau Celeron M. Anumite modele includ si Tehnologia Mobila Intel Centrino. Utilizatorii mobili vor beneficia de o baterie litiu-ion cu 8 celule, cu o durata de viata de pana la cinci ore, precum si de tastatura de ultima generatie Lenovo.

Desktop-urile Lenovo J100 sunt concepute pentru companiile mici si clientii din comunitatea de afaceri, care isi doresc un PC fiabil, usor de utilizat, cu un design modern. Desktop-urile din Seria J au o fateta frontala sofisticata, contrastanta cromatic, elemente de design rotunjit, sistem de ventilare laterala pe baza de aer special conceput si alte cateva accesorii optionale, cum ar fi ThinkVision USB SoundBar si tastatura ThinkPlus Preferred Pro USB Fingerprint.

In plus, Lenovo J100 ofera suport pentru unitatile de stocare serial ATA, 6 porturi USB 2.0 si conectori audio usor accesibili in partea frontala a carcasei.

Computerele Lenovo din Seria J sunt disponibile intr-o diversitate de modele preconfigurate. Toate PC-urile Lenovo 3000 se bucura de o garantie standard de un an si de serviciile premiate de service si suport IBM.

Preturile pentru J100 incep de la 620 dolari, iar cele pentru C100 de la 760 dolari. Produsele Lenovo 3000 vor fi vandute prin intermediul partenerilor de afaceri ai companiei.

Lenovo este o companie dedicata construirii celor mai inovatoare PC-uri din lume. Modelul de afaceri promovat de Lenovo se bazeaza pe inovatie, eficienta operationala si satisfacerea clientului, precum si pe concentrarea asupra investitiilor pe pietele in curs de dezvoltare. Formata in urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii IBM de PC-uri, compania creeaza, produce si livreaza pe piata, in intreaga lume, produse si servicii tehnologice sigure, de inalta calitate si usor de utilizat. Lenovo are centre importante de cercetare in Yamato, Japonia; Beijing, Shanghai; Shenzhen, China; si Raleigh, Carolina de Nord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri