Dell a anuntat printr-un comunicat oficial lansarea a doua noi notebook-uri: Latitude D620 si Latitude D820. Aceste doua noi produse, mai inguste si mai usoare decat modelele din generatiile precedente, dispun de conectivitate wireless in banda larga, functii pentru securitate biometrica si procesoare Intel Core Duo . In plus, cele doua sisteme sunt extrem de durabile. Venind in intampinarea clientilor care isi doresc putere sporita de calcul, Latitude D620 si Latitude D820 sunt disponibile, incepand de astazi, in Europa, Orientul Mijlociu si Africa (zona EMEA), la pretul de 714 lire sterline (995 EUR), respectiv 804 lire sterline (1045 EUR). Aceste preturi nu includ TVA si taxele de livrare.

Notebook-uri ultramoderne, cu o multitudine de functii

Greutatea minima a notebook-ului Latitude D620 este de 2 kg1. La aceasta greutate, sistemul include procesor Intel Core Duo, afisaj cu aspect lat WXGA, de 14,1'', 512 MB de memorie partajata2 DDR2, hard drive SATA de 40 GB3 si capabilitate Wi-Fi 802.11 b/g . Configuratia de baza pentru Latitude D820 (greutate minima 2,54 kg4) include: procesor Intel Core Duo, afisaj cu aspect lat WXGA, de 15,4'', 512 MB de memorie partajata2 DDR2, hard drive SATA de 40 GB3 si capabilitate Wi-Fi 802.11 b/g . in cazul ambelor modele, conectivitatea wireless in banda larga va fi asigurata prin Vodafone5.

Clientii Dell au jucat un rol important in crearea acestor noi notebook-uri Latitude, prin feedback-ul pe care ni l-au oferit, a declarat Eric Greffier, Director, Corporate Client Products, Dell EMEA. Ambele modele demonstreaza eficienta sistemului Dell de vanzare directa in satisfacerea asteptarilor clientilor.

Dell a colaborat in mod proactiv cu utilizatorii sai la dezvoltarea functiilor si a accesoriilor de design pentru aceste doua noi produse. Printre avantajele oferite de Latitude D620 si Latitude D820 se numara:

UltraConectare le permite angajatilor sa lucreze cu adevarat oriunde, pastrandu-si in permanenta liniile de comunicare deschise si conservandu-si productivitatea indiferent de locul in care trebuie sa lucreze la un moment dat.

In Europa,5 conectarea se poate face prin Vodafone, iar in Statele Unite, prin Cingular sau Verizon Wireless.

Preconfigurare pentru 802.11n6 , o specificatie wireless care va permite cresterea semnificativa a cantitatatii de date transmise si a acoperirii asigurate in prezent de hardware-ul compatibil Wi-Fi.

Securitate inteligenta vine in ajutorul managerilor IT, oferind acces securizat la sistem si la retea si protejand, in acelasi timp, datele confidentiale contra accesului neautorizat.

Optiuni multiple pentru asigurarea protectiei datelor impotriva accesului neautorizat: cititor integrat de amprente digitale (optional), plus Smart Card si Trusted Platform Module (TPM 1.2).

Uitilizatorii pot gestiona extrem de usor toate aceste tehnologii de securitate, prin intermediul software-ului preincarcat Dell Embassy Trust
Suite.

Puteti sa detectati notebook-urile pierdute/disparute si sa stergeti date de la distanta, datorita suportului incorporat pentru software-ul CompuTrace, care permite detectarea si recuperarea activelor IT pierdute/furate.

Durabilitate la nivel RoadReady - Produsele RoadReady sunt supuse unor teste extrem de riguroase, care le garanteaza rezistenta la uzura pe termen lung.

Carcasa din aliaj de magneziu confera un aspect solid, protejand, in acelasi timp, componentele interne fragile.

Configuratiile standard ale celor doua modele dispun de: tastaturi ermetizate, rezistente la lichide; protectie permanenta pentru hard drive-uri, cu StrikeZone; slot-uri de securitate intarite cu metal.

Design inovator contribuie la cresterea productivitatii, prin functii create pe baza conditiilor si a cerintelor reale de lucru.
Noile modele sunt mai inguste si mai usoare decat cele din generatia precedenta.

Wi-Fi Catcher permite identificarea conexiunilor wireless fara deschiderea notebook-ului sau pornirea sistemului de operare, iar Location Profiler permite configurarea usoara a setarilor, intr-un multitudine de retele si locuri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri