In perioada 6-8 aprilie se va desfasura, la Institutul Bancar Roman, prima expozitie specializata in servicii si tehnologii destinate sectorului financiar-bancar.
Techno Bank isi propune sa devina un reper in calendarul evenimentelor de specialitate din sud estul Europei, fiind organizat cu o frecventa anuala la Bucuresti.

Pe parcursul celor 3 zile vor avea loc conferinte si seminarii la care, cei mai importanti furnizori de solutii si servicii, alaturi de reprezentantii institutiilor financiar-bancare vor dezbate ultimele provocari tehnologice ale domeniului.

Softwin anunta prezenta la acest targ ca partener principal. Compania IT va prezenta in cadrul standului si a seminariilor, ultimele noutati in domeniile solutiilor de raportare, marketing si vanzari, CRM, document management si e-learning.

Am decis sa fim partenerul principal al Techno Bank pentru ca verticala financiar-bancara reprezinta un segment cheie pentru noi. Proiectele finalizate in ultimii 3 ani in cadrul bancilor reprezentantive din Romania ne pozitioneaza drept unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii integrate si consultanta de business pentru acest segment , a declarat Florin Talpes, presedintele Softwin.

Din piata serviciilor IT din Romania, sectorul bancar reprezinta peste 10% - pozitionandu-se pe locul 2, dupa sectorul utilitatilor.

In opinia specialistilor, concurenta acerba determina institutiile financiar-bancare sa adopte solutii informatice complexe, pentru a face fata provocarilor de business. Recent, un studiu IDC a reflectat nevoile tehnologice ale bancilor din Romania. Astfel, sistemele de raportari reprezinta cea mai stringenta nevoie, cu peste 40% dintre mentionarile respondentilor. Urmeaza document management (30%), solutii si servicii CRM (28%), in timp ce securitatea tranzactiilor este o provocare continua.


Softwin este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea si furnizarea de solutii si servicii complexe din domeniul IT&C. infiintata in 1990, compania are o echipa de peste 800 de specialisti si exporta produsele si serviciile sale pe 6 continente. Softwin are reprezentante externe in Germania, Spania, Marea Britanie si SUA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri