“Vino sa cunosti noul Galaxy” - asa se intituleaza invitatia trimisa de Samsung pentru evenimentul de lansare a noului telefon mobil Galaxy S3, informeaza TheNextWeb.
Astfel, viitorul smartphone al producatorilor sud-coreeni va fi lansat pe 3 mai, in cadrul unui eveniment desfasurat la Londra.

Zvonurile privind noul dispozitiv mobil continua sa circule, cea mai recenta fiind aceea ca ecranul telefonului va incorpora tehnologia 3D.

Viitorul dispozitiv va incorpora cel mai nou sistem de operare Android, va avea un ecran cu rezolutie HD - cel mai probabil de 4,65 inch Super AMOLED, o camera foto de 8 sau 12 MP si un procesor quad-core de peste 1,5 GHz. Procesorul, realizat cu o noua tehnologie de 28nm, ar putea fi cu 26% mai rapid si ar putea avea un consum cu 34% pana la 50% mai mic decat modelele precedente.

Initial, zvonurile anuntau ca Samsung Galaxy S3 ar putea fi lansat pe 22 mai 2012, asa cum aparea pe display-ul noului terminal mobil din imaginea facuta publica de producatorul sud-coreean.

Noul terminal va avea insa un rival pe masura si anul acesta, Apple urmand sa lanseze in toamna acestui an iPhone 5, un telefon care va aduce multe imbunatatiri atat la nivel vizual cat si functional.

Foto: thenextweb.com
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri