Municipalitatea orasului finlandez Nokia, locul unde s-a dezvoltat ulterior concernul de telecomunicatii care ii poarta numele, a decis inlocuirea telefoanelor fixe cu cele mobile de productie autohtona, transmite AFP. Responsabilii au estimat ca trecerea de la telefonia fixa la cea mobila se va finaliza in vara acestui an. "Ideea este ca functionarii din administratie sa poata fi contactati direct pe telefoanele lor mobile", a indicat responsabilul acestui proiect, Martin Andersson. "Aici, in Nokia, avem un principiu: purtam cizme marca Nokia, ne stergem cu servetele marca Nokia si vorbim la telefoane marca Nokia!", a mai declarat Andersson.

De aproape 150 de ani, istoria orasului Nokia, care numara 30.000 de locuitori si este situat la 200 de kilometri nord-vest de capitala Helsinki, este strans legata de compania care ii poarta numele. Compania a fost creata in 1865 si la origine era o mica firma care realiza produse din lemn si hartie. In 1967 a fuzionat cu o firma de cabluri si cu una de cizme din cauciuc si produse pneumatice, dand nastere companiei Nokia Corporation. Abia in anii '80 ai secolului trecut Nokia a inceput sa fie interesata de producerea de electronice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri