Producatorul IT HP a adus in Romania primul multifunctional laser cu scaner 3D din lume, compania estimand vanzari de cateva mii de unitati in primul an. Vezi catre ce industrii isi indreapta atentia producatorul si “ce poate” multifunctionala.

HP LaserJet TopShot M275 permite, practic, redarea pe hartie A4 a obiectelor ce sunt in prealabil fotografiate, automat, de imprimanta. Procedeul permite redarea in profunzime a obiectelor la o acuratete ce nu este posibila cu un scaner traditional.

“Practic, imaginea este rezultatul a sase cadre realizate la expuneri diferite la rezolutia de 8MP. Speram ca multifunctionalul sa fie achizitionat in special de business-urile ce vor sa realizeze prezentari, atat offline cat si online – restaurante, retaileri, cabinete stomatologice, bijuterii lucrate manual, obiecte decorative si asa mai departe”, spun oficialii HP.

Pretul produsului este de circa 1.500 lei si poate fi achizitionata de la principalii retaileri de pe piata. In prima faza, acestia au achizitionat de la HP “cateva sute de unitati”.

“Acum testam piata si, daca cererea se va ridica la asteptarile noastre, este posibil ca in viitor sa aducem si altele, mai mari”, mai spun reprezentantii HP.

Multifunctionalul, testat de wall-street.ro, s-a comportat excelent la scanarea de obiecte cu inaltimi relativ reduse (~10 cm inaltime), scanerul neputand insa reda cu acuratete obiecte foarte complexe, de inaltimi mai mari, din cauza multitudinii de umbre si a apropierii de camera.

HP LaserJet TopShot M275 se foloseste de toner clasic care, conform standardelor din industrie permite printarea a ~1.500 de pagini cu acoperire a suprafetei de 5%. La o utilizare normala, imprimanta permite printarea a ~500 de pagini/cartus.

Multifunctionalul incorporeaza, pe langa functia de scanare, tehnologia ePrint, permitand astfel oricarui utilizator sa imprime din miscare, de oriunde si orice moment, folosind orice dispozitiv mobil conectat la Internet. In acelasi timp, imprimanta permite scanarea simultana a mai multor carti de vizita si includerea automata a informatiilor de pe ele in bazele de date ale companiei.




Cum vi se pare produsul lansat de HP? Considerati ca business-urile romanesti se vor arata interesate?

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri